به گزارش راهبرد معاصر قیمت روز سهام عدالت امروز شنبه 15 شهریور افزایش 2 درصدی را تجربه کرد. بر این اساس ارزش سهام عدالت 500 هزار تومانی به 15 میلیون و 900 هزار تومان رسید.
بر این اساس ارزش 60 درصد سهام عدالت 9 میلیون و 540 هزار تومان و ارزش 30 درصد آن 4 میلیون و 772 هزار تومان اعلام شد.
به عبارتی، آخرین صورتحساب سهام عدالت نشان میدهد ارزش این سهام در اولین روز هفته جاری، نسبت به 14 شهریور ماه، 400 هزار تومان افزایش یافته است.
چراکه ارزش سهام عدالت ۵۳۲ هزار تومانی در 14 شهریور ۱۵٫۵ میلیون تومان بود.
در حالی ارزش سهام عدالت 2 درصد رشد کرد که امروز بازار سهام رشد نیم درصدی داشت و حمایت حقوقیها از سهمهای بنیادین باعث بازگشت بازار شد. بر این اساس به نظر میرسد با بهبود وضعیت شاخص کل، ارزش سهام عدالت هم افزایش یابد.
حسین فهیمی گفت: دسترسی به اطلاعات سهامداران اعم از اینکه تعداد سهام، کدام داراییشان کم شده، کدام باقی مانده و ارزش روز داراییشان چقدر است، امکانپذیر شده است.
وی ادامه داد: همه اطلاعات سهامداران در سامانه sahamedalat.ir قابل مشاهده است.
سخنگوی سهام عدالت گفت: این سامانه، مانده سهام را به سهامدار اعلام میکند، اما مستقیماً سهام فروخته شده را نشان نمیدهد.
مشکلات سهام عدالت پس از گذشت بیش از سه ماه همچنان وجود دارد اما آنطور که مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه میگوید مسئله واریز خرد پول سهام به زودی حل خواهد شد، همچنین مشتریان این کارگزاری در ورود به سامانه و فروش سهامشان به توضیحات کارگزاری توجه کنند.
نیما حاجیلر، مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه در گفتگو با تجارتنیوز به توضیح برخی از موارد پرداخت که به تفکیک موضوع در ادامه آمده است.
حاجیلر در توضیح مشکل برخی از سهامدارانی که نمیتوانند درخواست فروش 30 درصد دوم را ثبت کنند گفت: این افراد ابتدا از طریق تماس با شماره 1569 مطمئن شوند که کارگزار ناظرشان بانک سپه است. اگر سامانه 1569 کارگزاری بانک سپه را به عنوان کارگزار ناظر اعلام کرد، وارد سامانه فروش کارگزاری شوند و روی گزینه «ورود به سامانه» کلیک کنند. در این مرحله کد ملی خود را وارد کنند و گزینه رمز فراموشی را بزنند.
وی افزود: اما اگر شخص هنوز اقدام به فروش سهام نکرده است و برای اولین بار میخواهد درخواست فروش خود را از طریق کارگزاری بانک سپه ثبت کند باید از طریق «ثبت نام در اولین ورود» وارد شوند، همچنین سهامداران در هر بخش به توضیحات درج شده در سامانه توجه کنند.
در این خصوص کارگزاری بانک سپه ویدیو آموزشی و فایل تصویری را برای راهنمایی سهامداران در سامانه قرار داده است که هر کدام را میتوانید در زیر ببینید.
برای مشاهده راهنمای فروش 30 درصد دوم روی فایل 30درصد دوم و برای مشاهده فیلم این بخش روی لینک https://www.sepahbourse.com/?tabid=7538 کلیک کنید.
برای مشاهده راهنمای فروش 60 درصد روی فایل 60درصد اول و برای مشاهده فیلم این بخش روی لینک https://www.sepahbourse.com/?tabid=7536 کلیک کنید.
همچنین سهامدارانی که شماره تماس یا حسابشان مغایرت دارد در سامانه https://www.sepahbourse.com/ لینکهای مرتبط برای تغییر هر کدام از این اطلاعات وجود دارد.
نیما حاجیلر در خصوص علت عدم واریز پول سهام عدالت گفت: چون از چند هفته قبل با دستور مقام ناظر بازار سهام عدالت در بازار قابل فروش نیست و باید به صورت بلوکی فروخته شود، طبیعتا فروش سختتر شده است و ممکن است در برخی از روزها سهام به فروش نمیرود، بنابراین واریز پول نیز با تاخیر انجام میشود.
به گفته وی، با توجه به فروشهای اخیر در روزهای آینده پول برخی از سهامداران واریز میشود.
مشکل بسیاری از سهامداران در همه کارگزاریها واریزیهای خرد است، در این باره سهامداران گلهمند هستند و اینطور میگویند که اگر قرار بود پول سهام به صورت قطره چکانی واریز شود سهامشان را نمیفروختند.
چند هفته قبل در جلسه کانون کارگزاران این تصمیم گرفته شد که واریزیهای خرد به زودی جمع شود و سهامداران پول سهامشان را در رقمهای عمده دریافت کنند.
مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه از اجرایی شدن این طرح طی روزهای آینده خبر داد و عنوان کرد: شرکت سپردهگذاری مرکزی نامه اجرایی شدن این طرح را داده و به زودی خیلی از مشکلات واریزیها حل میشود.
برخی از سهامدارانی میگویند درخواست فروش 30 درصد اول را دادهاند ولی هنوز هیچ گونه وجهی دریافت نکردهاند، حاجیلر در این خصوص عنوان کرد: ممکن است در اطلاعاتشان مغایرتهایی داشته باشند که ابتدا با شمارههای اعلامی کارگزاری تماس بگیرند.
وی ادامه داد: همچنین سهامداران میتوانند از بخش «ورود به سامانه» وارد شوند و ثبت نام خود را تکمیل کنند. از این طریق میتوانند وضعیت سهام و پرداختیهای خود را ببینند.
وی در پایان تصریح کرد: در بین افرادی که مدعی هستند درخواست فروش را به کارگزاری بانک سپه دادهاند ولی پولی دریافت نکردهاند، افرادی هستند که وفتی کد ملی فرد را در سامانه وارد میکنیم هیچ اطلاعاتی از فرد وجود ندارد و درخواستی ثبت نشده یعنی علیرغم این که فرد میگوید درخواست را داده اما برای ما ارسال نشده که بتوانیم سهام را بفروشیم.
به گفته مدیر معاملات کارگزاری بانک سپه، بهترین راهکار برای این افراد این است که ابتدا از 1569 استعلام کند که کارگزار ناظر کدام کارگزاری است، اگر کارگزار ناظر برای فرد انتخاب نشده باشد میتواند درخواست خود را از طریق هر یک از کارگزاریها ثبت کند.